Mesin motong激光器,Mesin Ukiran激光器,Mesin laser Galvo - laser Emas
  • goldenlaser BANNER1
  • goldenlaser BANNER2
  • goldenlaser BANNER3
20181226210201

WILUJENG KA复合

金激光fokus假名nyayogikeun solusi激光anu cerdas,数字,耳廓。

Pabrikan sistem laser pikeun motong, ngukir sareng nyirian。Spesialis迪娜motong激光CO2 anu激光检流计sareng激光马蒂斯著名数字

i mimiti konsultasi nepi ka tés aplikasi sareni bahan desain anjeun dina industries khusus dugi ka latihan pikeun pangguna sareng jasa sadunya - Goldenlaser nawiskeun solusi laser komprehensif,希望你能继续支持我!

Mesin阿奴Disarankeun

制造商精密安努Saé

Ku 20 taun pangalaman dina industrial laser, teras-terasan ngembangkeun sareng ngagunakeun téknologi changgih, laser EMAS parantos janten pabrikan utama mesin laser kalayan kamampuan ngarobih changgih。
激光emas nawiskeun solusi激光propésional pikeun industrial aplikasi khusus anjun - pikeun ngabantosan anjun ningkatkeun produktivitas, nyederhanakeun prosedur pamrosésan sareng ngunongkeun langkung seueur。
100 nagara sareng daérah salam dunya, kalayan product kalapa sareng sistem inovasi anu berorientasi pasar。
WhatsApp

Kirim pesen anjeeun ka kami:

我和我的家人住在一起

Kirim pesen anjeeun ka kami:

我和我的家人住在一起