Ласерска машина за сечење, ласерска машина за гравирање, ласер машина Галво - златен ласер
20181226210201

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЗЛАТЕН ЛАСЕР

GOLDEN LASER се фокусира на обезбедување интелигентни, дигитални и автоматски ласерски решенија.

Производителналасерскисистемизасечење,Гравураиобележување。Специшалистза.Машиназасечењесо2ласериласерска машина Галво.

Од први консултации до тестови за апликации со дизајнирани материјали во специфична индустрија до обука за корисници и услуги низ целиот свет - ЗЛАТЕН ЛАСЕР нуди сеопфатни ласерски решенија, не само една машина!

ПРЕПОРАЧАНИ МАШИНИ

精密制造追求优秀

Со 20-годишно искуство во ласерската индустрија, континуирано развивање и користење на напредни технологии, GOLDEN LASER стана водечки производител на ласерски машини со софистицирана можност за прилагодување.
欧洲杯上盘率金运激光винудипрофесионалниласерскирешенијазавашатаспецифичнаиндустријазаапликации - давипомогнедајазголемитепродуктивноста,дајапоедноставитепроцедуратазаобработкаидаостваритеповеќепрофит。
На прекуокеанскиот пазар, GOLDEN LASER воспостави зрела маркетинг мрежа во повеќе од 100 земји и региони ширум светот, со наши конкурентни производи и пазарно ориентиран систем за иновации.

Send your message to us:

Write your message here and send it to us