Mesin Nglereni激光,Mesin Ukiran激光,Mesin激光镀锌 - 激光Emas

Nglereni激光Kain Bolong Spacer Lan Kursi Mobil Sing Digawe Panas

Kursi Mobil Penting Kanggo Penumpang Int Antarane Bahan Pelapis内部Otomotif Liyane。Bahan Komposit Serat Kaca,Tikar Isolasi Termal Lan Kain Spacer Rajutan Nalika Nggawe Kursi Mobil Saiki Saya Diprose Dening激光。ora prelu nyimpen alat mati pabrik lan bengkel sampeyan。Sampeyan Bisa Nyadari Proves Tekstil Kanggo Kabeh Jinis Kursi Mobil Kanthi Sistem激光激光。

ora mung Isine Isine Kursi,Tutup Kursi Uga Duwe Peran。Tutup Kursi,Digawe Saka Kulit Kulit Sintetis,UGA Cocog Kanggo Ngolah激光器。SISTEM Pemotongan激光二氧化碳Cocok Kanggo Nglereni Tekstil Teknis,Kain Kulit Lan Kain Pelapis Kanthi Presisi Tinggi。兰SISTEM激光加尔沃CocogKanggo Bolongan Bolongan Ing Tutup Kursi。Bisa Mbukak Ukuran APA WAE,Jumlah APA Wae Lan Tata Cara Bolongan Ing Kursi Kanthi Gampang。

内部otomotif
Bantal Kursi Sing Digawe Panas

Teknologi Termal Kanggo Kursi Mobil Saiki Wis Dadi Aplikasi Umum。Saben Inovasi Teknologi Ora Mung Nganyarke Produk,Nanging Uga Nggatekake Pangguna。Tujuan Optimum Teknologi Termal Yaiku Nggawe Kenyamanan Tingkat Paling Dhuwur Kanggo Para Penummang Lan Nambah Pengalaman Nyopir。漂泊Tradisional Kanggo NggaweKursi Panas Sing OtomotifYaiku Yen Mateni Bantal Dhisik Banjur Jahit Kabel Konduktif ing Bantal。Cara Kaya Ngono Nyebabake Efek Nglereni唱歌Ora Apik Nyebabake Sisa Bahan Ing Endi Wae Lan Mbutuhake Wektu Akeh。午睡Mesin Pemotong激光器Nyederhanakake Langkah-Langkah Manufaktur,Nambah Efisiensi Produksi,Lan Ngirit Bahan Lan Wektu Produksi Kanggo Pabrikan。Nguntungake andebet Para Pelanggan Kanthi Kursi Kontrol Iklim Sing Bermutu。

aplikasi kursi sing gegandhengan

Kursi Mobil Bayi,Kursi Penguat,Pemanas Kursi,Pemanas Kursi Mobil,Bantal Kursi,Tutup Kursi,Filter Mobil,Kursi Kontrol Iklim,Kenyamanan Kursi,Sandhangananan,Sandhangan Tangan,Kursi Mobil Panas Termoelektrik

巴哈特拉帕康Kanggo Profes Laser

ora dirajut.

Kain 3D网格

Kain Spacer.

umpluk.

脊髓灰质

吉尔茨

kulit pu

Kirim Pesen Menyang Kita:

Tulis Pesen Sampeyan Ing Kene Lan Kirimake Menyang Kita

Kirim Pesen Menyang Kita:

Tulis Pesen Sampeyan Ing Kene Lan Kirimake Menyang Kita

Kirim Pesen Menyang Kita:

Tulis Pesen Sampeyan Ing Kene Lan Kirimake Menyang Kita